125 jaar Van Gogh bij Pier K Hoofddorp

125 jaar Van Gogh bij Pier K Hoofddorp www.reinmulder.com Kunstschilder

Bezoek aan Breda’s museum

 

Vandaag 19-1-2018 is Pier K Hoofddorp een prachtig schilderij rijker. Rein Mulder heeft vandaag zijn schilderij officieel gegeven aan Pier K De Meerse Hoofddorp. Dit schilderij is te zien in het kantoor van directeur Monika van der Ent.
Rein Mulder, een geboren kunstenaar uit Amsterdam 1955, kwam drie jaar geleden in aanmerking om een schilderij te schilderen voor een wedstrijd. Deze wedstrijd ging over wie het beste een soortgelijk schilderij kan maken als hoe Van Gogh dat altijd deed. Deze wedstrijd was in het leven geroepen omdat de wedstrijd in het jaar was dat Van Gogh 125 jaar geleden zijn laatste adem heeft uitgeblazen. Hierbij is Rein Mulder vierde geworden. Een enorme prestatie!
Over de duizend inzendingen uit België en Nederland.
Rein Mulder kwam bij de laatste 4 doeken in publiek stemmen www.reinmulder.com.

Rein Mulder kunstschilder 2015 www.reinmulder.com

Directeur De Meerse Monica van der Ent                 Eric Waerts                                                                   Lars Pier-k De Meerse ikToon

De jury bestaat uit Marianne Kraster van Royal Talens, Van Gogh-specialisten Teio Meedendop , Rebecca Nelemans, Ron Dirven, Frank van den Eijnden en Raoul Locht.

Ben Nog steeds in de ban van Breda’s Museum waar ik twee maanden heb heb gehangen met mijn doek die 4 werd in inspiratie wedstrijd 125 Jaar Van Gogh.
Ben geboren en getogen Amsterdammer kwam in mijn schooltijd elk jaar in Van Gogh museum.
Later ben ik werk gaan waarderen, in mijn jonge jaren was ik al dol op Karel Appel gooien met verf.
En dan wel bewust zijn van mooie kleuren en samen spel van kleuren.
Daarom is abstract ook wel mijn ding.

Directeur De Meerse Monica van der Ent en projectleider Eric Waerts 19-1-2018.
Rein Mulder schildersdoek werd 4 in publieksprijs 125 jaar Van Gogh inspiratie wedstrijd.
Heeft twee maanden in Breda’s Museum gehangen nu vast plek waar het hoort.

De Van Gogh schilderwedstrijd 2015 is een unieke wedstrijd waarmee we, onder het motto ‘125 jaar inspiratie’, herdenken dat Vincent van Gogh 125 jaar geleden overleed. Deze wedstrijd wil kunstenaars uit binnen- en buitenland stimuleren om zich door Vincent van Gogh, zijn leven, zijn werk en zijn tijd te laten inspireren.

De jury Van Gogh 2015 bestaat uit Marianne Kraster van Royal Talens, Van Gogh-specialisten Teio Meedendop , Rebecca Nelemans, Ron Dirven, Frank van den Eijnden en Raoul Locht.
Tot en met 31 augustus 2015 kan iedereen zich voor deze wedstrijd inschrijven. Dit doe je door een foto van je schilderij(en) (maximaal vier) te uploaden op deze website (klik op de button linksboven of in het menu hierboven op ‘Inschrijven’).

Techniek, formaat en thema

De techniek en het formaat van je schilderij(en) zijn helemaal vrij. Dus acryl mag, evenals olieverf en ook aquarel. Zolang het maar een schilderij is in een natte techniek (en dus geen tekening). Je schilderij mag vierkant, liggend of staand zijn in elk denkbaar formaat. Het thema is ‘Vincent van Gogh – 125 jaar inspiratie’. Dit betekent dat de ingezonden schilderijen geïnspireerd dienen te zijn door het leven, werk en de tijd van Vincent van Gogh. Dit in de breedste zin van het woord: van variaties op de zonnebloemen, de zaaier of een terras met absintdrinkers, tot een gigantisch oor of een stilleven in de stijl van Van Gogh. Alles is mogelijk zolang het maar refereert aan Vincent van Gogh.

Wil alle mensen van Pier-K De Meerse bedanken voor deze warme dag 19-1-2018,
ik voelde me trots en hoop dat deze bijdragen aan Pier-K De Meerse Hoofddorp een uit een kunstschilder wedstrijd doek Van Gogh wedstrijd 125 jaar Van Gogh die 4 de werd in de publiek prijs
en heeft twee maanden in Van Gogh Breda’s Museum gehangen voor twee maanden met andere finalisten 125 jaar Van Gogh 2015 .

Vakjury :De jury Van Gogh 2015 bestaat uit Marianne Kraster van Royal Talens, Van Gogh-specialisten Teio Meedendop , Rebecca Nelemans, Ron Dirven, Frank van den Eijnden en Raoul Locht.
De baronie van Van Gogh Breda.

Eén reactie

  1. Vandaag 19-1-2018 is Pier K Hoofddorp een prachtig schilderij rijker. Rein Mulder heeft vandaag zijn schilderij officieel gegeven aan Pier K. Dit schilderij is te zien in het kantoor van directeur Monika van der Ent.
    Rein Mulder, een geboren kunstenaar uit Amsterdam 1955, kwam drie jaar geleden in aanmerking om een schilderij te schilderen voor een wedstrijd. Deze wedstrijd ging over wie het beste een soortgelijk schilderij kan maken als hoe Van Gogh dat altijd deed. Deze wedstrijd was in het leven geroepen omdat de wedstrijd in het jaar was dat Van Gogh 125 jaar geleden zijn laatste adem heeft uitgeblazen. Hierbij is Rein Mulder vierde geworden. Een enorme prestatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *