Kunst en Cultuur Hoofddorp Pier-k IkToon 2017 juni

Rein Mulder 1955 Amsterdam geboren en getogen  kunstschilder schenkt 125 jaar Van Gogh Doek Pier-k Hoofddorp ikToon 2017
Het beroemde schilderij waarmee Rein Mulder als 4 de eindigde tijdens de uitreikingen de publiek prijs bij de Van Gogh schilderwedstrijd Breda’s Museum 2015/2016 in het jaar 125 jaar Van Gogh.Is de hele kunstmaand te bezichtigen in foyer van schouwburg De Meerse.
Het doek krijgt mooie plaats op de kamer van Directeur schouwburg na kunstmaand 2017 op haar kamer.
Rein Mulder heeft het doek geschonken.
Mede omdat ikToon en Pier K Erik Waerts  een grote inspiratie bron zijn geweest in eerdere kunstmaanden.
Schouwburg De Meerse ,Raadhuisplein 3  Hoofddorp

 

Veel succes in kunstmaand 2017 met nieuwe team en Erik Waerts als projectleider.
Ben zeker van de partij.

ERIK WAERTS
DOCENT MUZIEK
Het orkest is voor mij het mooiste instrument. Zoveel verschillende klanken en mensen. Fantastisch om daar mee te werken en de klassieke muziek door te geven voor de toekomst. Ik geniet het meest van de inzet en passie van de muzikanten en die te bundelen tot één geheel op ieders niveau. De nadruk ligt tijdens mijn lessen op mooi klinkende resultaten waarbij het sociale aspect een belangrijke factor is. Na mijn VWO heb ik gestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Op dit ogenblik dirigeer ik verschillende orkesten, geef trompet en directieles en schrijf muziek met een educatief karakter. Bij Pier K ben ik tevens afdelingshoofd Klassiek.

Functie: orkestdirectie

De maand van de kunsten komt er weer aan met als projectleider Eric Waerts en zijn Team.
17-1-2017 was eerste bijeenkomst veel enthousiaste mensen.
In de maand juni staat Haarlemmermeer weer vol van kunst en cultuur hou site Pier K in de gaten daar is het nieuws en de organisatie.

SONY DSC

Bezoek aan Breda’s museum

 

17-1-2017 heeft Rein Mulder schilderij geschonken aan Pier-K Eric Waerts mede door Pier-K kwam ik met mijn schilderdoek in finale Van Van Gogh schilderwedstrijd 125 jaar Van Gogh krijgt mooi plekje gemeente kunst en cultuur in Hoofddorp
Er waren vanuit België en Nederland  over de duizend inzendingen, en verbaasd hoe ik was kwam in finale ronde van 125 doeken en die kwamen allen in Breda’s Museum voor twee maanden.
Nu werd ik in stem ronde 4 plaats met 320 stemmen.
Dit kwam na de kunstmaand van dat jaar nog het WAK.
Mijn doeken zijn te koop voor alleen verf en materiaal kom eens kijken in Hoofddorp 2017 maand van de kunst er weer bij.

Rein Mulder

Hoop dat het doek een mooi plekje krijgt bij gemeente  en hoop op fijn kunst en cultuur jaar.

Rein Mulder

2 reacties

  1. 17-1-2017 heeft Rein Mulder schilderij geschonken aan Pier-K Eric Waerts mede door Pier-K kwam ik met mijn schilderdoek in finale Van Van Gogh schilderwedstrijd 125 jaar Van Gogh.
    Er waren vanuit België en Nederland over de duizend inzendingen, en verbaasd hoe ik was kwam in finale ronde van 125 doeken en die kwamen allen in Breda’s Museum voor twee maanden.
    Nu werd ik in stem ronde 4 plaats met 320 stemmen.
    Dit kwam na de kunstmaand van dat jaar nog het WAK.

  2. Rein Mulder 1955 Amsterdam geboren en getogen  kunstschilder schenkt 125 jaar Van Gogh Doek Pier-k Hoofddorp ikToon 2017
    Het beroemde schilderij waarmee Rein Mulder als 4 de eindigde tijdens de uitreikingen de publiek prijs bij de Van Gogh schilderwedstrijd Breda’s Museum 2015/2016 in het jaar 125 jaar Van Gogh.Is de hele kunstmaand te bezichtigen in foyer van schouwburg De Meerse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *