Met abstracte schilderijen weg van de werkelijkheid

REIN MULDER 2018        WEB EXPOSITIE. en zelf leef ik nu toe naar kunstmaand ikTOON PIER-K DE MEERSE Hoofddorp

Van Gogh doek nu bi

Rein Mulder schenkt doek aan pier-k K De Meerse Hoofddorp

 

 

ERIK WAERTS
DOCENT MUZIEK
Het orkest is voor mij het mooiste instrument. Zoveel verschillende klanken en mensen. Fantastisch om daar mee te werken en de klassieke muziek door te geven voor de toekomst. Ik geniet het meest van de inzet en passie van de muzikanten en die te bundelen tot één geheel op ieders niveau. De nadruk ligt tijdens mijn lessen op mooi klinkende resultaten waarbij het sociale aspect een belangrijke factor is. Na mijn VWO heb ik gestudeerd aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Op dit ogenblik dirigeer ik verschillende orkesten, geef trompet en directieles en schrijf muziek met een educatief karakter. Bij Pier K ben ik tevens afdelingshoofd Klassiek.

Functie: orkestdirectie

Abstracte schilderijen interesse zijn zonder winstoogmerk.

Abstracte schilderijen online voor iedereen

De abstracte schilderijen zijn in het begin van de 20e eeuw ontstaan. De abstracte schilderijen stroming heeft nu nog steeds heel veel liefhebbers en is helemaal in. Het mooie is dat deze kunstwerken geen beeld hoeven weer te geven van de zichtbare realiteit. Een abstract schilderij laat de kijker van het schilderij zelf bepalen wat het thema is. Met totale vrijheid door gebruik van kleuren, vormen en lijnen worden in deze abstracte schilderijen onderliggende principes zichtbaar gemaakt. Het kinkt als iets ingewikkelds, maar je fantasie wordt totaal geprikkelt. Voor de één zullen deze vormen en figuren nietszeggend zijn, terwijl de ander nooit iets mooiers heeft gezien. Het gaat er dan ook niet om wat een abstract kunstwerk voorstelt, maar wat voor gevoel deze bij iemand kunnen oproepen.

Abstracte schilderijen als cadeau

Tussen abstracte schilderijen zit veel onderling verschil. Zelfs kunstenaars laten uiteenlopende vormen van deze kunststroming door elkaar heen lopen. Abstracte schilderijen worden daarom ook ingedeeld in bepaalde stromingen net als het modernisme. Feit blijft wel dat alle vormen van deze kunst geen exact beeld weergeven van de realiteit. Het is een zeer verrassend cadeau om te geven. Met een abstract schilderij heb je de vrijheid om je eigen voorstelling te maken. Het ruime aanbod van abstracte schilderijen maakt het lastig om te kiezen, maar voor iedereen bereikbaar. Als je liever bij de realiteit blijft zijn bijvoorbeeld figuratieve schilderijen om zelf te maken  misschien wat voor jou in 2018 kunstmaand ?

Met abstracte schilderijen weg van de werkelijkheid

Wanneer je even afstand wil nemen van de werkelijkheid van alledag, neem je een kijkje in mijn kleine verzameling van abstracte schilderijen. Geen één iemand kijkt naar schilderijen op de zelfde manier. Zo’n soort kunstwerk zet je steeds weer opnieuw aan het denken. De abstracte schilderijen gaan écht nooit vervelen. Er is dan ook altijd een voorstelling die tot de verbeelding spreekt en bij jouw gevoel én interieur past. Het zorgt voor sfeer en unieke gespreksstof, want iedereen heeft een eigen kijk op kunst. Deel je visie op de werkelijkheid met anderen en je zult merken dat het abstracte schilderij steeds weer op een andere manier beleefd wordt je mag ook komen kijken schrijf een berichtje en ik neem contact op.

Rein Mulder Kunstschilder

2018 ikToon Kunst van iedereen kunstmaand.
Mijn bijdrage met doeken.
Van Gogh doek van mijn wedstrijd finalist 125 inspiraties Van Gogh Breda’s Museum geschonken aan Directeur De Meerse Hoofddorp en heeft een mooi plekje op haar kamer.
Zomer 2018 IkToon weer een kunstmaand waar we naar toe gaan werken Eric Waerts  projectleider met zijn kunstteam.

Ik ben Rein Mulder geboren 1955 in Amsterdam, zoon van een fotograaf en reclame tekenaar en zeefdrukker.
Schilder al op vanaf dat ik jong was en doe dat nu ik ouder ben meer.
Meer tijd en ingeschreven in Hoofddorp waar ik sinds 2000 woon.
Sta ingeschreven als kunstenaar Bij Pier K IkToon De Meerse kunst en cultuur projectleider Eric Waerts.
Mijn schilderijen gaan zonder winst de deur uit Talens verf en mooi satijn vernis afgelakt.
Maand zomer kunst door Hoofddorp workshops geven vrijwillig voor jeugd en ouderen die niet op vakantie gaan.
Er word gedanst ,foto’s gemaakt, zangkoren het hele programma kunt u bij PIER K halen.
Voor alle activiteiten in de zomer ook weer in 2018 volg hun nieuwsbrief

Vrolijke Schilderijen Moderne Kleurrijke Originele Hedendaagse Grote en Kleine Kunst

Abstracte schilderijen interesse zijn zonder winstoogmerk.

Abstracte schilderijen  voor iedereen bij ikToon in kunstmaand 2018

 

Portretten L.v Neerven diversen in mijn bezit. 

2 reacties

 1. Kunstschilder Rein Mulder 1955 Amsterdam kom kijken naar collectie  2017.
  Dit jaar expositie Schouwburg De Meerse.
  2018 ikToon Kunst van iedereen kunstmaand.
  Mijn bijdrage met doeken.

 2. VAN GOGH 125 JAAR. Rein Mulder finalist Breda’s Museum 2015

  Pier K Hoofddorp is sinds woensdag 24 januari een prachtig schilderij rijker. Rein Mulder heeft dit schilderij officieel aan Pier K geschonken. Het is te bewonderen in het kantoor van directeur Monika van der Ent.
  Rein Mulder, een geboren kunstenaar, kwam drie jaar geleden in aanmerking om deel te nemen aan een schilderwedstrijd. Een wedstrijd “wie het beste in stijl van Van Gogh kan schilderen”.
  Deze wedstrijd was in het leven geroepen omdat de wedstrijd in het jaar was dat Van Gogh 125 jaar geleden zijn laatste adem heeft uitgeblazen. Hierbij is Rein Mulder vierde geworden in de categorie: Publieksprijs. Wat een prestatie, bedankt en gefeliciteerd Rein!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *