Van Gogh schilderwedstrijd

DSC00277Rein Mulder Art De Meerse Pier KSa-KTyBk_400x400Van GoghRein Mulder met schilderspaletvan gogh02_12_2015_ReinMulder

SONY DSC

SONY DSC

Rein Mulder inspiratiewedstrijd  2015      125 jaar Van Gogh schilderwedstrijd 2015-2016

BREDA ‘S MUSEUM

Rein Mulder schilderij 4 plaats publiek stemmen.

De jury bestaat uit Marianne Kraster van Royal Talens, Van Gogh-specialisten Teio Meedendop , Rebecca Nelemans, Ron Dirven, Frank van den Eijnden en Raoul Locht.

20-11-2015 t/m 24-01-2016 was de officiële opening van de Van Gogh kunstschilder wedstrijd tentoonstelling in Breda’s Museum. Rein Mulder uit Hoofddorp is 4e geworden bij publiek stemmen. De opening voor genodigden zat prima in elkaar. Ik heb veel respect voor de mensen die het zo mooi hebben neer gezet bewakers op elke afdeling. Dacht even wat gaaf.

De tentoonstelling was mooi uitgelicht. Kneep even in mijn arm Rein Mulder op een geweldig mooie expositie en waanzinnig luxe uiterlijk. De wijn werd ruim geschonken, ik was nogal laat maar niet minder om genoten. 4e prijs in publiek stemmen en dan nog in een echt museum.
2x op Breda TV met doek, Breda zie op you tube en twee keer in Haarlemsdagblad.
Mooie cadeau’s gehad

Kunstschilder Rein Mulder doet mee aan van Gogh schilderwedstrijd met 1 doek zomer 2015. Met het vlinder doek zal ik deelnemen aan deze wedstrijd in Breda’s museum

SONY DSC

SONY DSC

.
125 jaar Van Gogh inspiratie wedstrijd Rein Mulder 4 plaats in publiek prijs over de duizend inzendingen.
Twee maanden in Breda’s Museum gehangen.
Mooie cadeau’s gekregen en de waardering, er staan veel filmpjes op you tube over deze schilder wedstrijd Van Gogh 125 jaar.
Mooi boek gekregen, en veel waardering.
Als autodidact is het een geweldige passie van mijzelf om te schilderen.
Zo kom ik uit familie die veel in kunst bezig is mijn nicht Els Mulder kunstacademie gedaan.
Maakt prachtig werk kijkt uw en klik op link naar haar web site.

De jury bestaat uit Marianne Kraster van Royal Talens, Van Gogh-specialisten Teio Meedendop , Rebecca Nelemans, Ron Dirven, Frank van den Eijnden en Raoul Locht.

 

Kunstschilder Rein Mulder Pier K De Meerse Hoofddorp

IMG_3061

Over Mulder Reinjr

Kunstschilder De Meerse Pier k WAK kunst en cultuur. Van Gogh expositie gehangen van 20-11-2015 tot 24-1-2016 In Breda's Museum 125 jaar inspiratie van Gogh. 4 plaats in publiek stemmen over de duizend inzendingen. Expositie schouwburg De Meerse Pier K Hoofddorp 2017 ikToon. Van Gogh doek geschonken aan directeur Schouwburg de Meerse voor op haar kamer. Verder geef ik workshops kinderen WAK 2015 en gezondheidscentrum De Raak Amsta ouderen met dementie. Al mijn werk gaat weg voor onkosten vergoeding www.reinmulder.com ik schilder zonder winstoogmerk. Mijn reden is dat jonge kunstenaars te veel vragen voor hun werk. www.reinmulder.com Mijn grote inspiratie is mijn oom Piet Mulder waar ik met tante Hanna in het gezin woonde,oom Piet was kunstschilder 1919-2001.Bij mij tante en mijn oom kreeg ik liefde. Zat in Geldermalsen op school.En oom Piet Mulder schilderde in mijn tijd veelal de Betuwe alle mooie stukken. En later Engelse Kusten, en zelfs New York sky-line. Mijn voorkeur ging later uit naar Karel Appel en Van Gogh, gelukkig geboren en getogen Amsterdammer overal elk jaar in alle museums geweest per jaar. en tekenen in Artis.Nu kunst en cultuur Pier K De Meerse ikToon. Ingeschreven als kunstschilder. schilderijen zonder winst weg. www.reinmulder.com Rein Mulder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *