Home » Rein Mulder

Rein Mulder - objectief Kunstschilder Hoofddorp

Ik ben Abstracte Kunstschilder Rein Mulder uit Hoofddorp en geboren in Amsterdam (1955), zoon van een fotograaf en reclame tekenaar en zeefdrukker.
Schilder al op vanaf dat ik jong was en doe dat nu ik ouder ben meer.
Meer tijd en ingeschreven in Hoofddorp waar ik sinds 2000 woon.
Sta ingeschreven als kunstenaar Bij Pier K IkToon De Meerse kunst en cultuur projectleider Eric Waerts.
Mijn schilderijen gaan zonder winst de deur uit Talens verf en mooi satijn vernis afgelakt.
Maand zomer kunst door Hoofddorp workshops geven vrijwillig voor jeugd en ouderen die niet op vakantie gaan.
Er word gedanst ,foto’s gemaakt, zangkoren het hele programma kunt u bij PIER K halen.
Voor alle activiteiten in de zomer.
2017 expositie schouwburg De Meerse Het Van Gogh doek wat ik won in 125 finalisten Breda 's Museum en geschonken aan Directeur De Meerse komt te hangen op haar kamer.
Het doek waarmee ik in 2015    4 werd in publiek prijs 125 inspiraties op Van Gogh hebben twee maanden gehangen in Breda' s Museum met een mooie winnaar.
Zelf ik stond versteld van het geweldige mooie werk daar voelde ik me een hele kleine kunstschilder bij maar na wat woorden gewisseld te hebben is de man echt super, zelfs in Japan gewerkt.
Toch ben ik ik erg trots er bij te zijn als finalist 125 variaties op Van Gogh in het jaar Van Gogh 125 jaar zou zijn  geworden.
Denk ook dat ik hierbij Pier-K De Meerse Hoofddorp een compliment moet maken daar kreeg ik het platvorm om mezelf te ontplooien.
Nu heet het ikToon Pier-K De Meerse met als drijvende kracht Eric Waerts met elk jaar weer een groep jonge mensen die zich ook ontplooien in de maatschappij.
Nu beginnen de voorbereidingen al in 2018 voor de kunstmaand voor ikToon verheug me enorm.
Na tweede jaar memoires uitgegeven 2 de boek van onze familie ben geen schrijver maar mijn vader en Opa lieten hun memoires achter.
Pakkend. Mijn vaders boek Amsterdamse jongen in oorlogstijd>1940-1945  boek geworden had toch meer inpakt op me dan ik had verwacht uit 2016.
Dit jaar memoires van mijn Opa uit  als boek De Dodendraad die liep als grens tussen België en Nederland WO1 1914-1918 wij waren neutraal.
Nu heb ik om te ontspannen wel wat doeken gemaakt maar uit je verleden zoals bij mij kwam er veel dingen bij kijken wat vooral op me gevoel veel deed.

Heb veel te danken aan mijn oom Piet en tante Hanna kreeg er liefde en ging in Geldermalsen naar school.
Kom wel uit kunst nest mijn vader was reclame tekenaar en fotograaf en werkte met Paul Huf nog in de zwart wit periode waren zij die zaken uitwisselde over fotografie.

Ik schilder zonder winstoogmerk.